Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Werving en selectie voor intermediairs

Werving en selectie voor intermediairs

De arbeidsmarkt verandert in raptempo. Het is en blijft een uitdaging om vacatures snel in te vullen. En dan ook nog met het juiste personeel. Je wilt er wellicht alles op alles zetten om meer partijen bij te schalen om zodoende meer kans te maken op de invulling van jouw vacature.

Met de vacaturebank van DIRECT Payrolling & Staffing helpen wij ondernemers te slagen in een snelle invulling van vacatures. Dit doen we enerzijds door vacatureteksten aan te scherpen en anderzijds door ons netwerk van connecties in te zetten.

Werf talent binnen een handomdraai met de vacaturebank

Wij helpen graag mee in het wervingsproces door jouw vacatures onder de aandacht te brengen. Met één druk op de knop zorgen we ervoor dat jouw vacatures live staan en direct hoog geïndexeerd worden. Bespaar tijd, kosten en moeite.

Ontvangen we reacties op de openstaande vacature, dan zetten we deze ook direct door. Onze HR-experts kijken mee en adviseren graag als het gaat om geschikte kandidaten. Deze worden direct doorgezet naar de intermediair. Geschikte kandidaat gevonden? Wij regelen de rest! Wij zorgen voor een correcte inschaling en uitbetaling van de medewerker.

Laat je vacatureteksten scannen: ga voor een hogere indexatie

We kunnen je garanderen dat ons advies bij gaat dragen aan een nog hogere indexatie van jouw vacatures. Wil je daarom direct aan de slag en dus geheel gratis en vrijblijvend een adviesrapport ontvangen? Vul dan de onderstaande gegevens en ontvang binnen no-time een adviesrapport. Zo makkelijk kan het zijn.

Doe direct de gratis scan

Kom in contact en ontdek
jouw backoffice voordelen

Onze adviseurs spreken dagelijks met uitzendprofessionals over de uitdagingen die zij tegenkomen. Wij begrijpen hoe belangrijk een goede backoffice is in deze sector. Of je nu al jaren als intermediair opereert, of net bent gestart: je backoffice uitbesteden biedt volop voordelen en kansen.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
Back To Top