Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

De werving en selectie tool

Samen geschikt personeel vinden.

De werving en selectie tool

Werving en selectie gaat verder dan snel personeel vinden. Het draait allemaal om het vinden van het júíste personeel; werknemers waar een bedrijf ook echt op kan bouwen en die zich voor langere duur aan de organisatie verbinden. Bij DIRECT Payrolling & Staffing snappen we dit. Om die reden helpen wij iedere ondernemer – groot en klein – met het vinden van geschikte kandidaten voor iedere vacature.

Een combinatie van kennis en slimme tools

Onze HR-adviseurs garanderen 100% succes bij het vinden van geschikt personeel. Door onze kennis én kunde te combineren met technologie, kunnen wij altijd de beste oplossingen bieden.

Bij het uitvoeren van de werving en selectie voorzien onze HR-adviseurs je altijd van het beste advies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de voorselectie van kandidaten of het formuleren van een goede én wervende vacatureteksten. Win-win, dus!

 • Passend advies van onze HR experts
 • Minder recruiters nodig voor de werving en selectie
 • Een geheel eigen jobboard
 • Geselecteerde flexkrachten direct doorzetten naar de backoffice

Binnen een handomdraai geschikt personeel vinden

Met de Werving & Selectie tool van DIRECT kun je eenvoudig flexkrachten werven en selecteren. Zo bouw je vacatures aan de hand van de DALT-methode op en kun je deze gemakkelijk plaatsen op je eigen jobboard en op gekoppelde vacaturesite. De geautomatiseerde tool zorgt voor een eenvoudig selectieproces. Bespaar op tijd, kosten én inspanningen en vind binnen een handomdraai de flexkrachten die jij zoekt.

825556

Wervende vacatureteksten opstellen: DIRECT helpt

In deze continu veranderende markt is het soms lastig om geschikte kandidaten te vinden. Daarom helpen we bij DIRECT Payrolling & Staffing met het opstellen van wervende vacatureteksten en het uitzetten van deze vacatures. Bij vacatureteksten schrijven, staan onze experts dan ook graag op als sparringpartner, met als doel meer wervende en pakkende vacatureteksten waarmee een toekomstige match ook daadwerkelijk een góéde match is. Laten we de handen in één slaan en laat je gratis adviseren.

Eén tool voor een geautomatiseerd selectieproces

Met de Werving & Selectie tool kun je binnen een handomdraai nieuwe flexkrachten werven en selecteren. Zo bouw je vacatures op en kun je gemakkelijk vacatures plaatsen op je eigen jobboard en op gekopppelde vacaturesites. Daarnaast helpt de tool met het inrichten van een geautomatiseerd selectieproces. Werving en selectie wordt hierdoor (nog) makkelijk(er).

Raadpleeg de tutorials voor de Mijn DIRECT omgeving

Nog vragen? Neem contact op!

 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
Joel Knuijver

Joël Knuijver

“Ik help je graag verder!”

Samen hebben we één doel: dat jij openstaande vacatures kan invullen met de best passende kandidaten. Hier ondersteunen we graag bij – zoals een recruitment bureau of werving- en selectiebureau doet. Onze experts adviseren zowel intermediairs als werkgevers, en zowel kleine als grote bedrijven. Met onze tien jaar ervaring en ons grote netwerk, is DIRECT Payrolling & Staffing naast jouw partner in personeelszaken ook sparringpartner!

Back To Top