skip to Main Content

Payroll voor de
Horeca

In de horeca en hospitality neemt payrolling een steeds grotere vlucht. Logisch, want als ondernemer in deze boeiende branches wilt u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan personele zorgen. Die tijd besteedt u tenslotte liever aan uw gasten. Aan de andere kant bent u in de horeca en hospitality op personeelsgebied vanzelfsprekend wel gebaat bij maximale flexibiliteit en zekerheid. Via payrolling bereikt u het beste van deze twee werelden. Helemaal wanneer u kiest voor DIRECT Payrolling: dankzij onze jarenlange ervaring in deze branches, kennen wij de horeca en hospitality als geen ander.

Horeca

Payroll: optimale flexibiliteit

In verreweg de meeste bedrijven die actief zijn in de horeca en hospitality, wordt veelvuldig met 0-uren contracten gewerkt. Deze arbeidsovereenkomst mag echter maar zes maanden toegepast worden. Wanneer u besluit met DIRECT Payrolling in zee te gaan, kunnen wij uw medewerkers maar liefst 130 (!) weken op basis van een 0-uren contract op onze payroll zetten. Daarmee bereikt u als ondernemer in de horeca en hospitality niet alleen de gewenste optimale flexibiliteit, maar ook nog eens een perfecte controle op uw arbeidskosten: via de payroll formule betaalt u uw medewerkers tenslotte alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Payrolling biedt alleen maar voordelen

Bij payrolling selecteert u zelf de geschikte medewerkers. Doordat ze vervolgens bij ons op de loonlijst komen te staan, fungeert DIRECT Payrolling als juridisch werkgever. Daarmee verandert er verder echter niets aan de verhoudingen op de werkvloer. Door het juridische werkgeverschap uit handen te geven aan het payroll bedrijf, parkeert u als ondernemer in de horeca en hospitality daar ook meteen al uw werkgeversrisico’s: de vaak hoge kosten die ziekte en ontslag van medewerkers nu eenmaal met zich meebrengen, zijn voor rekening van DIRECT Payrolling. Een ander voordeel van payrolling is dat uw personeelsadministratie een stuk eenvoudiger wordt: of u nu 1 of 21 medewerkers bij ons op de payroll heeft staan; u ontvangt slechts één factuur.

Meer payroll informatie

Wilt u meer weten over de horeca payrolling services van DIRECT Payrolling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie over onze tarieven kunt u online een payroll offerte aanvragen. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor een persoonlijke afspraak met onze account manager in uw regio.

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

Dat payrolling de laatste jaren snel aan populariteit wint, is niet verwonderlijk. Payrolling biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

Back To Top