skip to Main Content

de vernieuwde payroll tarieven

de vernieuwe payroll tarieven

Ontdek de
scherpe tarieven

Payrollen zonder zorgen? Bij DIRECT Payrolling & Staffing bieden wij maximale flexibiliteit, minder risico’s en meer ruimte voor jezelf en je onderneming. Daarom kan je op ons rekenen. En op transparante payroll tarieven. Vraag daarom direct de tarieven voor jou aan!

Ontdek direct onze
vernieuwde payroll tarieven

Met de dienstverlening van DIRECT Payrolling & Staffing profiteer je van alle voordelen. Stap je over? Dan maak je per direct gebruik van een werkgevers- en werknemersportal, een volledig geautomatiseerde vacaturebank en de beloofde flexibiliteit waar je op altijd op kunt bouwen. Uiteraard nemen we het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur de vernieuwe payroll tarieven in je mailbox. Geen kleine lettertjes en geen verrassingen.

“We zijn pro-actief, niet afwachtend. Dit uit zich in het snelle werken. Verder zijn we altijd betrokken, persoonlijk en eerlijk. En kun je ons altijd contacten waar en wanneer je ons nodig hebt! Wij zijn DIRECT!”

Back To Top
×Close search
Zoeken