skip to Main Content

Ze zijn bekend:
de nieuwe payroll tarieven

Ze zijn bekend:
de nieuwe payroll tarieven

Ook na 1 januari 2020
scherpe payroll tarieven

Wil je in 2020 ook gewoon payrollen zonder zorgen? Bij DIRECT Payrolling bieden wij maximale flexibiliteit, minder risico’s en meer ruimte voor jezelf en je onderneming. Daarom kan je óók in 2020 op ons rekenen. En op transparante payroll kosten. Onze nieuwe payroll tarieven zijn bekend. Vraag daarom direct de tarieven voor jou aan!

Ontdek direct onze
nieuwe payroll tarieven

Met de dienstverlening van DIRECT Payrolling profiteer je ook in 2020 van alle voordelen. Stap je over? Dan maak je per direct gebruik van een vernieuwde werkgevers- en werknemersportal, een volledig geautomatiseerde vacaturebank en de beloofde flexibiliteit waar je op altijd op kunt bouwen. Uiteraard nemen we het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur de nieuwe payroll tarieven in je mailbox. Geen kleine lettertjes en geen verrassingen.

“We zijn pro-actief, niet afwachtend. Dit uit zich in het snelle werken. Verder zijn we altijd betrokken, persoonlijk en eerlijk. En kun je ons altijd contacten waar en wanneer je ons nodig hebt! Wij zijn DIRECT!”

1
Hallo, hoe kunnen we je helpen?
Powered by
Back To Top
×Close search
Zoeken