Ik wil risicoloos personeel aannemen

Risicoloos personeel aannemen? Dan is payrolling de beste optie. U zorgt zelf voor de werving en selectie van uw ideale werknemer, die vervolgens op de loonlijst van het payrollbedrijf komt. De payrollfirma wordt dus de juridische werkgever van uw medewerker(s).

WEER TIJD OM TE ONDERNEMEN!

Het payrollbedrijf neemt niet alleen het juridische werkgeverschap over, maar tevens de daarbij behorende personeels- en loonadministratie. U kunt daardoor blijven doen waar u goed in bent: ondernemen! Recent onderzoek toont niet voor niets aan dat bedrijven die gebruik maken van payrolling gemiddeld beter presteren dan vergelijkbare bedrijven met medewerkers op de eigen loonlijst. Wanneer u besluit met een payrollbedrijf in zee te gaan, parkeert u alle verantwoordelijkheden rond het in dienst hebben van personeel bij de payrollfirma. Bijkomende voordelen zijn dat u alleen de uren betaalt die er daadwerkelijk gewerkt zijn en dat u in geval van ziekte of een ontslagprocedure geen enkel financieel risico loopt.

Gratis Quickscan

Wilt u er zeker van zijn dat u uw personeelszaken goed op orde heeft? Laat een van onze HR-adviseurs een gratis quickscan uitvoeren!

Offerte aanvragen

Testimonial