Ik wil meer tijd voor onze core business

Alleen al het opstellen en beëindigen van arbeidsovereenkomsten kost telkens weer veel nodeloze tijd. Wanneer u voor payrolling kiest, bent u grotendeels van al die administratieve zaken verlost, zodat u zich weer volledig op uw core-business kunt concentreren.

Weg met al die administratieve rompslomp!

Payrolling maakt u het ondernemen een stuk gemakkelijker. Door in zee te gaan met een payrollbedrijf, versterkt u uw bedrijf of organisatie en creëert u ruimte voor de realisatie van verdere groei. De personeels- en loonadministratie, in veel bedrijven een ondergeschoven kindje, moet professioneel geregeld worden. Nadeel is dat daar veel kostbare tijd in gaat zitten. Een payrollbedrijf is deskundig op het gebied van personeelszaken en regelgeving en neemt de personeels- en loonadministratie voor een groot deel van u over. Het payrollbedrijf tekent onder andere voor zaken als salarisbetaling, werkgeversafdrachten, pensioenopbouw en verzekeringen. Uw personeelsadministratie wordt daardoor gereduceerd één factuur.

Gratis Quickscan

Wilt u er zeker van zijn dat u uw personeelszaken goed op orde heeft? Laat een van onze HR-adviseurs een gratis quickscan uitvoeren!

Offerte aanvragen

Testimonial