skip to Main Content

Payroll voor
Evenementen

DIRECT Payrolling is al jaren actief in de evenementenbranche. Als ondernemer in die sector kijkt u daar waarschijnlijk niet vreemd van op. U weet als geen ander dat uw bedrijf zonder flexibel personeel niet kan functioneren. Evenementen zijn er tenslotte in alle soorten en maten: de ene dag heeft u in verband met een beurs, festival of concert enkele tientallen medewerkers nodig; de andere dag in verband met een kleinschalige productpresentie misschien hooguit vijf. Vanzelfsprekend zijn er ook dagen dat er helemaal geen evenement in uw agenda staat en u kunt volstaan met uw kern van vaste medewerkers.

one

Meer tijd dankzij payroll

De evenementen branche is een boeiende, maar vooral ook veeleisende en tijdrovende tak van sport. Om alles goed te laten verlopen, bent in de aanloop naar een evenement bij wijze van spreken dag en nacht in de weer. U heeft dus absoluut geen tijd voor allerlei randzaken. Dat brengt ons bij het volgende voordeel van payrolling: wij verlossen u van een groot deel van uw personeelsadministratie. Wij stellen de arbeidscontracten op, dragen de sociale premies af, verwerken CAO- en wetswijzigingen, zetten indien nodig ontslagprocedures in werking en zorgen voor tijdige uitbetaling van de salarissen van de payroll krachten. DIRECT Payrolling zorgt er op die manier voor dat u meer tijd over houdt voor de organisatie van uw evenementen. Vraag daarom vandaag nog een geheel vrijblijvende payroll offerte aan!

Payrolling is dé uitkomst

Omdat u binnen de evenementen branche al snel met onder- of overbezetting te maken heeft, raadt DIRECT Payrolling u aan een flexibele schil van medewerkers in het leven te roepen. Dat kunt u het beste doen met payroll krachten. Op de eerste plaats al vanwege de kosten: omdat u de medewerkers bij payrolling alleen betaalt op basis van de gewerkte uren, zijn payroll krachten aanzienlijk goedkoper dan werknemers in vaste dienst. Maar payrolling is niet alleen vanwege de kosten dé uitkomst voor u en andere organisatoren van evenementen. Wanneer u besluit met DIRECT Payrolling in zee te gaan, nemen wij de taak van juridisch werkgever op onze schouders. Daardoor verdwijnen uw werkgeversrisico’s als sneeuw voor de zon: bij ziekte of ontslagprocedures loopt u als ondernemer in de evenementen branche dankzij de payroll constructie geen enkel financieel risico.

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

Dat payrolling de laatste jaren snel aan populariteit wint, is niet verwonderlijk. Payrolling biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

1
Hallo, hoe kunnen we je helpen?
Powered by
Back To Top