PAYROLL VOOR DE DETAILHANDEL EN WINKEL

Payrolling is binnen de detailhandel en winkels een snel opkomend fenomeen. Flexibele medewerkers, bijvoorbeeld scholieren, studenten en huisvrouwen die in een winkel een extra zakcentje verdienen, zijn tenslotte onmisbare factoren in de detailhandel. Flexibele krachten hebben echter één nadeel: ze brengen voor u als winkelier de nodige extra administratieve rompslomp met zich mee. U moet bovendien steeds op de hoogte zijn van de telkens weer wisselende regelgeving wat betreft de inzet van flexibele medewerkers, de uitbetaling van het winkel personeel en alle arbeidsrechterlijke risico's die aan het zelf aannemen van flexibele winkel medewerkers verbonden zijn.

OPTIMAAL FLEXIBEL

De detailhandel heeft vaak te maken met pieken en dalen in de personele bezetting. U wilt als ondernemer personeel kunnen inzetten wanneer u deze nodig heeft en niet ‘vast’ zitten aan contracten. Een flexibel payroll contract van Direct Payrolling maakt dit mogelijk. U betaalt alleen per gewerkt uur en bent niet gebonden aan een vast aantal uur per week. Tevens weet u van te voren wat een werknemer u per gewerkt uur kost. Geen verassingen achteraf dus.

ADMINISTRATIEVE LASTENVERLICHTING

De administratieve verplichtingen die het in dienst hebben van personeel met zich meebrengen zijn fors. U kunt dit geheel uitbesteden aan DIRECT Payrolling. Wanneer u veel personeelswisselingen heeft kunt u zo een aanzienlijk kosten- en tijdsbesparing realiseren. Door onze verregaand geautomatiseerde salarisadministratie kunnen wij uw werknemers desgewenst wekelijks uitbetalen. Voor veel parttime werknemers is dit een groot pluspunt.

MEER PAYROLL INFORMATIE

Wilt u meer weten over de detailhandel payroll services van DIRECT Payrolling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie over onze payroll services tarieven kunt u online een payroll offerte aanvragen. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak met onze accountmanager in uw regio.