skip to Main Content

Payroll voor
Catering

Payroll is om meerdere redenen uitermate geschikt voor de catering: als cateraar bent u toch liever bezig met het verrassen van uw gasten dan met die vervelende en tijdrovende personeelsadministratie? Bovendien biedt payrolling u precies de flexibiliteit die binnen uw branche zo belangrijk is. Als cateraar heeft u tenslotte veelvuldig te maken met pieken en dalen. Een derde reden om voor payrolling kiezen, is voor u als werkgever in de catering zeker niet de onbelangrijkste. Omdat u bij de payroll constructie alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren, bent u vaak goedkoper uit dan wanneer u de medewerkers zelf op de loonlijst heeft staan.

wraps

Payrolling: goede controle op kosten

Binnen de catering wordt veelvuldig met de 0-uren overeenkomst gewerkt. Deze overeenkomst mag door u als ondernemer in de catering wettelijk echter maar zes maanden toegepast worden. Wanneer u kiest voor een flexibele payroll overeenkomst, kan DIRECT Payrolling uw medewerkers gedurende maar liefst anderhalf jaar op basis van een 0-uren contract op de payroll zetten. Daarmee wordt u dus flexibeler dan ooit. Omdat u alleen voor de gewerkte uren betaalt, heeft u bovendien een prima controle op de kosten. Ook de tariefstructuur van DIRECT Payrolling is helder en duidelijk: de tarieven zijn inclusief brutoloon, vakantiegeld, sociale lasten en belastingen, verzuim en wet poortwachter, loonadministratie en natuurlijk de perfecte service.

Payroll bedrijf is juridisch werkgever

Door gebruik te maken van de payroll constructie, neemt u meteen afscheid van veel administratieve rompslomp. DIRECT Payrolling wordt tenslotte de juridische werkgever van uw medewerkers. Daardoor bent u niet alleen verlost van alle financiële risico’s bij bijvoorbeeld ziekte of ontslagprocedures, maar ook van alle administratieve bijkomstigheden die nu eenmaal aan het in vast dienst hebben van personeel verbonden zijn. Zo reduceert DIRECT Payrolling uw loonadministratie tot één factuur. Daardoor houdt u meer tijd over voor uw passie: het culinair in de watten leggen van uw gasten.

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

Dat payrolling de laatste jaren snel aan populariteit wint, is niet verwonderlijk. Payrolling biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

1
Hallo, hoe kunnen we je helpen?
Powered by
Back To Top