skip to Main Content

Payroll voor de
Tuinbouw

DIRECT Payrolling is een landelijke payroll organisatie met een grote expertise op het gebied van payrolling binnen de tuinbouw sector. Zo heeft DIRECT Payrolling een groot aantal klanten in de tuinbouw sector. De grote mate van flexibiliteit en de ontzorging op administratief gebied zijn argumenten waardoor steeds meer tuinbouw ondernemers overstappen op payrolling. Vraag direct geheel vrijblijvend een payroll offerte aan.

Tuinbouw

Arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit

Voor uw medewerkers zijn de juiste arbeidsvoorwaarden erg belangrijk. Voor u zijn flexibiliteit en kosten zeer belangrijk. DIRECT Payrolling zorgt voor beide. Uw medewerkers werken onder goede arbeidsvoorwaarden, waarbij u als opdrachtgever maximaal kunt profiteren van de flexibiliteit van onze arbeidscontracten en waarbij u alleen voor de gewerkte uren betaalt. Alle risico’s op het gebied van ziekte nemen wij als payroll onderneming voor onze rekening.

Aansprakelijkheid en zekerheid

Als ondernemer in de landbouw en tuinbouw wilt u zeker weten dat alles goed is geregeld. Door het uitbesteden van het werkgeverschap aan DIRECT Payrolling weet u 100% zeker dat de zaken goed zijn geregeld. Aan zekerheden bieden wij de periodieke publicatie van onze WKA verklaring van de Belastingdienst en ook kan bij DIRECT Payrolling gebruik worden gemaakt van betaling via de G-rekening. Verder werken wij exact volgens de bepalingen in de payroll CAO.

Meer payroll informatie

Wilt u meer weten over de tuinbouw payroll services van DIRECT Payrolling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie over onze tarieven kunt u online een payroll offerte aanvragen. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor een persoonlijke afspraak met onze account manager in uw regio.

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

DIRECT Payrolling & Staffing biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling & Staffing reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

Back To Top