BACK
-Office

Persoonlijke omgang met zowel de opdrachtgevers als de payrollers staat bij ons hoog in het vaandel. Ook de snelheid en kwaliteit van onze dienstverlening dragen bij aan onze goede naam als dé payrollspecialist en partner in personeel.

ONDERSCHEIDENDE KWALITEIT

Er bestaat een enorme wildgroei aan payrollbedrijven. In veel gevallen laat de kwaliteit te wensen over en worden de regels niet te nauw genomen. De dienstverlening lijkt vaak goedkoop, maar dat komt vaak omdat veel kosten niet worden meegenomen in de omrekenfactor en daarom niet meteen zichtbaar zijn. Zulke verrassingen wilt u toch niet?

Met DIRECT Payrolling haalt u een betrouwbare en volledig gecertificeerde partner in huis met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. Wij nemen u alle administratieve rompslomp en verantwoordelijkheden uit handen. Zo versterken wij uw organisatie en dragen we bij aan verdere groei.

TEGEN SCHERPST MOGELIJKE PRIJS

Met onze payroll formule voor uitzendbureau’s bieden wij een complete oplossing die u
helemaal ontzorgt tegen de scherpst mogelijke prijs. Heeft u nog vragen over payrolling?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek. Wij informeren en adviseren u graag over de payroll mogelijkheden voor uw uitzendbureau en welke omrekenfactor wij hanteren. Bent u te druk of heeft u reeds een andere offerte in huis? Vraag dan direct een offerte bij ons aan. Vele honderden bedrijven gingen u reeds voor, want ervaren ondernemers weten:
DIRECT PAYROLLING ‘ALLEEN DE BESTE IS DE GOEDKOOPSTE’.

UNIEKE PAYROLLSERVICE VOOR UITZENDBUREAUS

Met onze unieke payrollformule voor uitzendbureaus bieden wij een complete oplossing die u helemaal ontzorgt tegen de scherpst mogelijke prijs. Hierdoor komt de focus van uw intermediairs weer voor 100% te liggen op de kernactiviteit van uw bedrijf, het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Heeft u nog vragen over payrolling? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek. Wij informeren u graag over de payrollmogelijkheden en onze scherpe omrekenfactor.