skip to Main Content

Aankomende
evenementen

Aankomende
evenementen

Hier vind je alle aankomende events. Wil je op de hoogte blijven van vergelijkbare evenementen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Slim flex event

SLIM! Flexevent 2019

Het SLIM! Flexevent op 30 oktober 2019: een must voor iedereen die actief is in de uitzendbranche, of daar op een andere manier vakmatig bij betrokken is. In nauwe samenwerking met trainingsbureau ARTRA organiseert DIRECT Payrolling voor de derde keer het unieke flexevent SLIM!.

wab

Recruitment 2.0: Het begint op LinkedIn

Op 19 juni 2019 vertellen Nadine van Dam en Marlijn van Iersel je alles over LinkedIn Recruitment. Waar? Bij ons ‘thuis’ in Arnhem.

et-regeling

Ontbijtsessie ET-regeling - 13 maart 2019

Op 13 maart 2019 starten we de dag met een interessante en leerzame ontbijtsessie over de ET-regeling. Waar? Bij ons ‘thuis’ in Arnhem.

Slim flex event

SLIM! Flexevent 2018

Het SLIM! Flexevent op 11 oktober 2018: een must voor iedereen die actief is in de uitzendbranche, of daar op een andere manier vakmatig bij betrokken is. In nauwe samenwerking met trainingsbureau ARTRA organiseert DIRECT Payrolling voor de tweede keer het unieke flexevent SLIM!.

Logo payrolling

DIRECT's Seminar 2018

Eind 2018 wordt een interessant en leerzaam seminar speciaal voor intermediairs georganiseerd. Waar? Bij ons ‘thuis’ in Arnhem.

intercedent van het jaar

Intercedent van het jaar verkiezing 2018

Dit jaar zijn wij voor de tweede keer op rij trotse sponsor van de Intercedent van het Jaar verkiezing, georganiseerd door ARTRA. Ben of ken jij iemand die de titel intercedent van het jaar 2018 verdient? Meld hem of haar dan aan!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

1
Hallo, hoe kunnen we je helpen?
Powered by
Back To Top
×Close search
Zoeken