skip to Main Content

Payroll voor
Uitzendbureaus

DIRECT Payrolling is dé specialist in payrolling voor uitzendbureaus. Onze unieke payroll formule is helemaal afgestemd op uw organisatie. Wij nemen voor u de complete back-office uit handen. Hierdoor komt de focus van uw intermediairs weer voor 100% te liggen op de kernactiviteit van uw bedrijf, het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Uitzendbureaus

Onderscheidende kwaliteit

Er is een enorme wildgroei aan payrolling bedrijven waarbij de kwaliteit in veel gevallen te wensen over laat en de regels allemaal niet te nauw worden genomen. Het lijkt vaak goedkoop maar dat komt omdat veel kosten niet worden meegenomen in de omrekenfactor en daarom niet meteen zichtbaar zijn. Zulke verassingen wilt u toch niet?

Met DIRECT Payrolling haalt u een betrouwbare, gecertificeerde partner in huis met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. Wij nemen u alle rompslomp en verantwoordelijkheden uit handen. Zo versterken wij uw organisatie en zorgen dat u weer kunt gaan groeien.

Tegen scherpst mogelijke prijs

Met onze payroll formule voor uitzendbureau’s bieden wij een complete oplossing die u helemaal ontzorgt tegen de scherpst mogelijke prijs. Heeft u nog vragen over payrolling? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek. Wij informeren en adviseren u graag over de payroll mogelijkheden voor uw uitzendbureau en welke omrekenfactor wij hanteren. Bent u te druk of heeft u reeds een andere offerte in huis? Vraag dan direct een offerte bij ons aan. Vele honderden bedrijven gingen u reeds voor, want ervaren ondernemers weten.

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

Dat payrolling de laatste jaren snel aan populariteit wint, is niet verwonderlijk. Payrolling biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

1
Hallo, hoe kunnen we je helpen?
Powered by
Back To Top
×Close search
Zoeken